E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
[email protected]

Indsend
Havnegade 90 - 5000 Odense C - Telefon 66 15 90 43
< Om bizzkurser.dk

Om bizzkurser.dk

Viden, der giver værdi i dit arbejdsliv!

Bizzkurser.dk udbyder praksisnære kurser til erhvervslivet. Vores passion er at stille viden til rådighed, der giver dig nye færdigheder, ny viden og motivation til dit arbejdsliv – nemt og effektivt.
Kurserne ikke varer længere end nødvendigt, oftest kun én dag, da vi ved, at driftige medarbejdere sjældent kan undværes længere.

Kurser med håndplukkede undervisere
Da vi altid vil tilbyde dig den nyeste viden, benytter vi eksterne undervisere, der er eksperter på deres fagområder. Vores undervisere er anerkendte specialister, der med stor faglig ekspertise leverer indhold, der giver værdi i dit arbejdsliv.

Kvalitetssikring af kurserne
Der er altid en kursusleder fra Bizzkurser.dk med, når kurserne afholdes, for at sikre at kvaliteten af den samlede kursusoplevelse er i top. Du kan altid tage fat i os på kurset, hvis du har spørgsmål, ønsker eller kommentarer.

Kursusønsker: Hvad kan give dig endnu mere værdi?
Hvis du har ønsker til kurser, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 90 43 eller på [email protected].

En del af Seminarer.dk
Bizzkurser.dk er en integreret del af virksomheden Seminarer.dk, der siden 1998 har leveret højaktuelle seminarer, kurser, konferencer og uddannelser primært til det offentlige.Online Drugstore,fucidin online,Free shipping,cheap cialis canada ,Discount 10%

 

Gå til top